Hairweft is al vele jaren populair bij mensen met erg krullend haar zoals bv. het type kroeshaar. Om kroeshaar te verlengen of volume te geven kom je al snel uit bij de Hairweft oftewel de haarmatten aangezien de Hairextensions niet bij elke type kroeshaar geplaatst kunnen worden.

Tegenwoordig heb je echter steeds meer mensen die kiezen voor de Hairweft, ook  mensen met (Europees) stijl of krullend haar. Het grote voordeel van de Hairweft is dat deze met gebruik van een paar haarmatten al snel volume en lengte geven aan je haar.  Een ideale optie voor als je een bruiloft hebt of een andere feestlijke aangelegenheid! 

Op het gebied van Hairweft zijn ook ontwikkelingen geweest waar ik mezelf in heb gespecialiseerd. Voor verschillende typen haar is deze manier van plaatsen dus geschikt. Uiteraard niet schadelijk voor je eigen haar en ook hierbij gebruiken wij geen hitte of smelt technieken. Ik werk met twee manieren van het vastzetten van de Hairweft.

Hoe lang blijft Hairweft zitten?
De haarmatten moeten gemiddeld na twee maanden weer omhoog worden geplaatst. Dit is echter onder voorbehoud en kan ook langer dan twee maanden blijven zitten indien je het goed en naar behoren verzorgd.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met mij op. 
 

KOC Erkend Leerbedrijf

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wimpersalon Amersfoort

© 2012 - 2024 Mooizo Beauty & Hair | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel