Met enkele Hairextensions verander je je complete uiterlijk!

Microring extensions

Ik ben gespecialiseerd in een nieuwe techniek van het plaatsen van Hairextensions. Ik hecht veel waarde aan gezond eigen haar en benvan mening dat Hairextensions geen schade aan je eigen haar mogen aanrichten. Inmiddels is de ontwikkeling op Hairextension gebied zo vergevorderd dat er nu een manier is waarbij geen lijm of gesmolten bonding nodig is. Bij deze techniek komt geen hitte of smelting aan te pas. 

Keratine Bonding Extensions

De meest bekend methode! Door middel van keratine bondjes aan de Hairextensions bevestigen wij met een warmte tang de plukken aan je eigen haar. Een mooi effect van haarverlenging en/ of volume! Blijft lang en goed zitten, ook bij mensen met wat fijner haar!!!

Hoe lang blijven mijn Hairextensions mooi?

Je kan ongeveer drie maanden zorgeloos genieten van je Hairextensions, onze manier van vastzetten is erg stevig en voelt erg prettig aan. Je haar groeit natuurlijk gewoon door, vandaar dat je na drie maanden je Hairextensions weer omhoog kan laten plaatsen. Het voordeel van onze 100 % echte Hairextensions is dat je de ingezette plukken weer kunt hergebruiken. Uiteraard word er wel van je verwacht dat je je haar goed verzorgd, dit zijn geen extreme of dure aanpassingen in je dagelijks handelen, ik adviseer en begeleid je hier graag in!

De Hairextensions bevestigen wij op een dusdanige manier dat je haar nog steeds goed handelbaar is, je kan het borstelen, verven, föhnen, opsteken en uiteraard gewoon wassen.

Wil jij je haar nieuw leven in blazen en wil je niet langer meer wachten op die volle lange lokken, informeer dan bij mij wat de mogelijkheden voor jou zijn! Ik werk alleen met 100 % echt haar van de fijnste kwaliteit. 

Door middel van een intake gesprek, bepalen wij samen met jou wat het juiste haartype, de juiste kleur en de juiste hoeveelheid extensions is wat bij jouw wensen past. Ook adviseer ik je in de verzorging van jouw Hairextensions en plan ik graag een controle afspraak in waarin we nazorg verlenen.

De prijzen van Hairextensions zijn erg afhankelijk van het type haar welke wij voor je bestellen. Tijdens het intakegesprek kan ik een exacte prijs geven. Ga naar onze prijslijst en  zie onze richtlijn qua prijs. Wij bestellen alleen goed kwalitatief en 100% echt haar van o.a. Balmain, SoCap en Indian Gold.

Heb je zelf al extensions in je bezit? Deze kunnen wij uiteraard voor je plaatsen, mits het kwalitatief in orde is. Neem je extensions mee naar het intakegesprek zodat we dit kunnen beoordelen.
 
Waar wil je voor gaan? Volume, verlenging of beide? Onderstaand advies is ten behoeve van de qua aantallen extensions voor een mooi resultaat:

Volume: 25 á 50 stuks
Volume en verlenging: 100 á 150 stuks

KOC Erkend Leerbedrijf

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wimpersalon Amersfoort

© 2012 - 2022 Mooizo Beauty & Hair | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel