Mooizo Beauty & Hair in Amersfoort heeft veel ervaring in de beauty industrie en werkt uitsluitend met de beste producten. Voor een vrouw is een mooie volle oogopslag zeer belangerijk en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in wimperstyling. De wimperextensions One by One techniek is onze specialiteit.

Behandelingen                                                                                  
Wimperextensions           
Semi Permanente Mascara by Fabelash 
Mini Lash Lift©   

Mooizo Beauty & Hair werkt uitsluitend met de wimperextensions van Fabelash Eyelashes, puur omdat wij in dit product geloven.
Als salon hebben wij de ontwikkeling van dit product van dichtbij meegemaakt. Kwalitatief hoogwaardig, een uitgebreid assortiment in wimperextensions, zeer veilig in gebruik en samenstelling en vooral mooie producten die ontwikkeld zijn uit ervaring en expertise heeft gemaakt dat wij hier achter staan.

Partner
Fabelash Eyelashes is een groothandel en opleidingscentrum gespecialiseerd in wimperextensions en -producten, Fabelash Eyelashes staat bekend om de kwaliteit van haar wimperextensions. Mooizo Beauty & Hair in Amersfoort is het enige gecertificeerde Fabelash opleidingscentrum in Midden Nederland en het Caribisch gebied. Voor meer informatie over de producten en diensten kunt u contact met ons opnemen via +31 6 24 24 24 63 of via info@mooizosalon.nl
 

Kijk ook eens op de website van Fabelash Eyelashes! 
 

KOC Erkend Leerbedrijf

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Gastenboek

  • 09-04-2014 - Na enige tijd te hebben gewerkt met de wimperextensions kon...  lees meer
  • 12-03-2013 - hey hey wat was de cursus toch leuk afgelopen zondag...  lees meer
  • 05-03-2013 - hey, hey hallo ik wil graag mascara met...  lees meer
Plaats een bericht

Wimpersalon Amersfoort

© 2012 - 2015 Mooizo Beauty & Hair | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by mijnwebwinkel